leaseplan
Luna voluntariatului LeasePlan – Grijă pentru copii și bătrâni
19.12.2013

voluntariat“Sharing is carring” spune un proverb celebru, adică a împărţi cu ceilalţi şi a te implica înseamnă a avea grijă de ei. LeasePlan este o companie care a crescut an de an, oferind servicii de calitate clienţilor şi implicându-se în rezolvarea nevoilor şi problemelor lor. La finalul unui an bun, compania dăruiește ceva şi societăţii, mai ales celor care au cu adevărat nevoie.

La nivel de corporaţie, LeasePlan, care a împlinit anul acesta 50 de ani de la înfiinţare, a decis să transforme luna noiembrie 2013 într-una a voluntariatului în fiecare ţară în care operează. În România, angajaţii au ales să le ofere o mare bucurie copiilor şi bătrânilor, cu doar câteva săptămâni înainte de Sărbătorile de iarnă. S-au bucurat de grija şi atenţia angajaţilor LeasePlan cei 74 de copii de la Fundaţia Sfânta Macrina. Nu au fost uitaţi nici bătrânii, aşa că angajaţii companiei le-au vizitat şi pe cele 40 de bunici de la Aşezământul Pasărea, oferindu-le câteva ore de bucurie, dar şi cele necesare.

O masă caldă, câteva ore de grijă şi socializare, suport material pentru proiectele lor sunt lucrurile care sperăm că au făcut un pic mai frumos sfârşitul de an pentru copii şi pentru bătrâne. Sponsorizarea oferită de LeasePlan îi va ajuta pe cei de la Sfânta Macrina să finalizeze bucătăria din noul sediu al căminului de copii, iar la Pasărea banii sunt destinați izolației pentru o parte importantă a clădirii azilului de bătrâni.